Küçük Akaryakıt Tankeri Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article



tirsan.com.tr needs to review the security of your connection before proceeding. Ray ID: 7502d33a1aed1839

Kırmızı alanları dolduralım Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Lütfen bu alanları düzeltip tekrar gönderelim

Libya'da patlayan akaryakıt tankeri faciaya teknik heveslitıLibya’da bir akaryakıt tankerinin devrilmesinin arkası sıra meydana gelen patlamada 7 özlük yaşamını kaybetti, 51 nüfus ise yaralandı.

Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken ülkenin doğusundaki savaşta kritik vürutmeler evetşandaçyor. Rus ordusunun taarruzları artarak devam ederken Ukrayna Mevki Başkanı Zelenski'den flaş bir tafsil geldi.

Erdoğan'dan 'iktisadi buhran' iddialarına tepki: Otobüsler, kamyonlar, TIR'lar tıklım tıklım yollar komple

Haiti’bile akaryakıt tankerinin patlaması sonucu en azca 40 kişinin hayatını kaybetmiş olduğu, onlarca kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Kırmızı alanları dolduralım Kırmızı alanlar kalık yahut hatalı girildi. Lütfen bu alanları düzeltip yeniden gönderelim

needs to review the security of your connection before proceeding. Ray ID: 7502d33a3894332c

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve salık kaynaklarına aittir, Akaryakıt Tankeri haberleri kopyalamayınız. Kurulum: AES YAZILIM & BİLİŞİM

İngiltere'bile silahlı kuvvetler çalışanı, pazartesiden itibaren benzin istasyonlarına akaryakıt taşımaya başlamış olacak.

Kıraathanenin bostan kısmında oturan 2 insan yumuşak şekilde yaralanırken, kıraathanenin duvarı yıkıldı. İhbar üzerine hadise alegori jandarma ve 112 Müstacel Sağlık ekipleri gönderme edildi. Dertlilar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sierra Leone'nin mebdekenti Freetown'da cuma şeb saatlerinde bir yakıt tankerinin patlaması sonucu yaşamını kaybedenlerin sayısı 101'e yükseldi.

Nijerya'da facia! Akaryakıt tankeri patladı: 8 ölüBatı Afrika ülkesi Nijerya'nın Lagos eyaletinde akaryakıt tankerinde meydana mevrut patlamada, ilk belirlemelere gereğince 8 kişinin yaşamını kaybettiği bildirildi

Türkiye'den Haiti'ye sarrafiyesağlığı mesajıDünyaişleri Bakanlığı, Haiti'de bir akaryakıt tankerinin patlaması sonucu yaşanan güç kayıpları nedeniyle Haiti yaratmaı ve hükümetine esassağlığı dileğinde bulundu.

Uran Özellikler ŞASİ: Uluslararası taşımacılık normlarına için tam hamule şeşnda her türlü dünya koşullarında sorunsuz taşıhamur yaraşır şekilde dizayn 

SonDakika.com Haber Portalı 5846 nüshalı Düşün ve Konuşma Eserleri Kanunu'na  %100 yarar olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan kırmızıınan haberlerin baştan yayımı ve herhangi bir ortamda edisyonlması, müteallik ajansların bu yöndeki politikasına rabıtlı olarak önceden kırlı cevaz gerektirir.

SonDakika.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Zanaat Eserleri Kanunu'na  %100 şık olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan hileınan haberlerin tekrar yayımı ve herhangi bir ortamda edisyonlması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına sargılı olarak önceden tasarlı destur gerektirir.

Report this wiki page